Innovatie

Nieuwe producten, efficiëntere productie, meer logistieke mogelijkheden. Zaken die ons dagelijks bezig houden en waar we voortdurend in investeren. Daarmee willen we niet alleen groeien als onderneming, maar ons ook kunnen onderscheiden in de markt.

Nieuwe producten

Compacts vormen de nieuwste productgroep. Dit zijn granulaten met 80-100% additief aandeel, stofvrij en ideaal om op schone wijze hoge percentages werkzame stof toe te voegen aan uw polymeer. Op een speciale productielijn is QolorTech in staat om compacts te maken in een betere granulaatvorm dan tot nu toe gebruikelijk is.

Efficiëntere productie

Een compleet geautomatiseerd MES-systeem (Manufacturing Execution Systems) registreert en bewaakt alle proces parameters van ieder product dat wij maken. Afwijkingen in output zijn zo direct zichtbaar, vervolgorders worden automatisch ingesteld voor het beste resultaat. Daarnaast investeert QolorTech jaarlijks in haar machinepark om haar productie mogelijkheden te verbeteren en uit te breiden.

Meer logistieke mogelijkheden

Flexibele verpakkingsvormen, speciale bedrukkingen, tijdelijke opslag van bulk producties en afroeporders van klanten, geautomatiseerde verpakkingslijnen. De logistiek bij QolorTech gaat verder dan een product van A naar B brengen. Ook hier willen wij ons in kunnen onderscheiden, zodat klanten graag zaken met ons doen en blijven doen.

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.