Over QolorTech

QolorTech ontwikkelt en produceert klantspecifieke masterbatches voor de kunststofindustrie. Met bijna 75 jaar ervaring in deze markt kan QolorTech als geen ander in nauwe samenwerking met de klant tot oplossingen komen die waarde toevoegen in de vorm van betere productkwaliteit en lagere kosten.

Continue innovatie in onderzoek, ontwikkeling en productie leidt tot een steeds uitgebreider pallet aan onderscheidende en concurrerende op maat gemaakte kleur-, zwart-, wit- en additief masterbatches.

De masterbatches van QolorTech worden toegepast in een grote verscheidenheid aan producten binnen tal van eindmarkten in de kunststoffenindustrie en kunnen binnen alle gangbare productieprocessen worden verwerkt. Voorbeelden van producten zijn: gasbuizen, bloempotten, kratten, dashboards, stadionstoelen, verpakkingen, en nog veel meer. Productieprocessen waarin onze masterbatches probleemloos kunnen worden toegepast zijn onder andere compounding, spuitgieten, extrusie, blow moulding en recycling.

Alle activiteiten rond onderzoek, ontwikkeling, productie en logistiek zijn geconcentreerd op de bedrijfslocatie aan de Aalbosweg in Vaassen. Een recente uitbreiding van het bedrijfsperceel heeft ruimte gegeven aan investeringen voor een verdere vergroting van de productie- en opslagcapaciteit, die in 2017 zal zijn gerealiseerd.

Lees meer over QolorTech’s missie, visie op innoveren, focus op technologie, kracht van flexibel produceren en streven naar kwaliteit.