Jobs 2022-R&D
Jobs 2022-R&D

R&D Engineer Polymers

 

Wil je bijdragen aan het duurzamer maken van kunststoffen? Meedenken aan het herbruikbaar maken van applicaties, gerecyclede materialen gebruiken in hoogwaardige toepassingen, nieuwe ontwikkelingen realiseren met bio afbreekbare/- gebaseerde materialen en de hele kunststoflevenscyclus milieuvriendelijker maken? Dan heb je een perfecte kans bij QolorTech!

 

De functie:

In de rol van R&D Engineer werk je als projectmanager aan onderzoek naar nieuwe producten en toepassingen voor de kunststofindustrie. De nieuwe producten worden toegepast in een breed scala aan applicaties (bijvoorbeeld spuitgieten van auto-onderdelen en thermovormen van bloempotten). Voor je projecten vergaar je informatie van je sales- en marketing collega’s, kennisinstituten, universiteiten, de markt en de wetenschap in het algemeen. Vervolgens genereer je ideeën, spar je met de collega’s en vertaal je de kansrijke ideeën in business cases. De onderzoeksprojecten voer je zelf uit in ons modern en zeer goed uitgeruste technicum en laboratorium. Bij ons krijg je de vrijheid én verantwoordelijkheid om via nieuwe innovaties de wereld daadwerkelijk een beetje beter te maken. Je kunt je eigen ideeën inbrengen en omzetten in successen. In deze functie rapporteer je aan Head of Innovation and Application Development Tiina Luttikhedde. Je komt in een innovatief, gemotiveerd, ervaren en hecht team van 5 collega’s te werken.

 

Om succesvol te zijn in deze functie heb je het volgende nodig:

  • Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding polymeerchemie, organische chemie of procestechnologie;
  • Ten minste 3-5 jaar aantoonbare ervaring met projectmatig werken;
  • Je bent creatief en inventief op technisch gebied, je denkt out-of-the-box en in mogelijkheden en oplossingen.

 

Binnen QolorTech vinden we het belangrijk dat we allemaal kwaliteitsbewust zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht werken en vooral met plezier samenwerken. Specifiek in deze functie is het belangrijk dat je innovatief bent, goed kunt analyseren, een helicopterview hebt, initiatieven neemt, procesmatig kunt werken en goed kunt communiceren.

 

Wat krijg je van ons?

Een informele en prettige werkomgeving, eigen inbreng, afwisseling, veel ruimte en vrijheid, steun en collegialiteit. Een marktconform salaris o.b.v. je kennis en ervaring, 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Reageer dan direct en stuur je CV en een korte motivatie naar pz@qolortech.nl t.a.v. Ellen Isaäcson (HR Manager). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Tiina Luttikhedde (Head of I&AD) op nummer 06-83297419.

 

QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een kleine familiaire innovatieve productieorganisatie binnen de procesindustrie. Wij zijn een gezond, groeiend internationaal bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, processen en nieuwe producten. Binnen de moederorganisatie Chemische Fabrik Budenheim KG (onderdeel van de Geschwister Oetker Group) is QolorTech B.V. hét Center of Excellence Masterbatches.

 

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.