Job 2021-ExOp
Job 2021-ExOp

Operator in de kunststof industrie

Kan jij nauwkeurig en accuraat werken en wil je afwisselend werk met ruimte voor eigen inbreng? Lees dan verder!

 

Binnen onze productie werk je zelfstandig in teamverband en ben je verantwoordelijk voor het maken van masterbatches. Dit doe je door mixen conform receptuur aan te maken en vervolgens te extruderen binnen de gestelde normen (veiligheid, kwaliteit, kwantiteit en volgens planning). Samen met productieleider Omer en voormannen Pepijn of Lyxander stem je je werkzaamheden en de voortgang af. Onregelmatigheden in de productie probeer je in eerste instantie zelf of samen met je collega’s op te lossen. Ook ben je regelmatig de machines en werkomgeving aan het schoonmaken, ombouwen en op aan het instellen omdat we meer dan 500 verschillende producten maken. Aangezien extrusie-technologie behoorlijk specialistisch werk is, waarbij je te maken hebt met verschillende processen en machines (zoals verwarmtechniek, kneed-, dispersie- en snijproces enz.), gaat er een gedegen inwerk- en leertraject vooraf aan het volledig zelfstandig werken als extrusie operator bij QolorTech.

 

Wij gaan graag een lange termijn relatie met nieuwe collega’s aan en leiden ze op tot allround extrusie vakman, onder andere met onze op maat gemaakte QolorTech Vapro opleiding.

 

We verwachten van nieuwe collega’s dat ze leergierig zijn om te willen begrijpen hoe de onderdelen van ons proces verband met elkaar houden.

 

Tot slot werken we overwegend in 2 ploegendienst (6:00-14:00 en 14:00-22:00 uur) en is de ploegentoeslag 12,5% over elk gewerkt uur.

 

Jij hebt:

  • Minimaal een MBO 2 werk- en denkniveau bij voorkeur middels een opleiding verkregen;
  • Aantoonbare werkervaring als operator opgedaan in een productie omgeving bij voorbeeld in de procesindustrie;
  • een technische oriëntatie, enig cijfermatig inzicht om eenvoudige berekeningen te maken en bent is staat nauwkeurig te werken;
  • Geen lichamelijke beperkingen wegens fysiek zwaar werk en het werken in een stoffige omgeving (80% van onze grondstoffen zijn in poedervorm);
  • Een heftruck certificaat en Vapro A certificaat of de bereidheid tot het behalen daarvan.

 

Je krijgt:

Een fijne informele en collegiale werkomgeving, veel afwisseling in werkzaamheden, ruimte voor zelfstandigheid en initiatief , een passend salaris o.b.v. je kennis en ervaring, 25 vakantie dagen, een 13e maand en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. En in eerste instantie een dienstverband voor een half jaar.

 

QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een familiaire innovatieve organisatie, waar we met circa 50 collega’s intensief samenwerken aan het vervaardigen van vernieuwende masterbatch producten die de eigenschappen van kunststof veranderen. Wij zijn een gezond, groeiend internationaal (productie) bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, de proces-automatisering, nieuwe producten en processen. Binnen Chemische Fabrik Budenheim (onderdeel van de Oetker Group) is QolorTech het Center of Excellence Masterbatches.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV naar pz@qolortech.nl t.a.v. Ellen Isaäcson. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je bellen op nummer 06-13170572.  Binnen 2 weken hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.