Job 2023-AMed
Job 2023-AMed

Opzoek naar een gevarieerde job met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond groeiend bedrijf en werkzaamheden op een vaste locatie in Vaassen? Wij zoeken een:

 

Allround Medewerker Technische Dienst (M/V 32-40 uur/week)

 

Binnen onze technische dienst werk je samen met Ronald, Hans en Chris aan de technische beschikbaarheid van alle productie-installaties, energievoorzieningen, gebouwen en overige apparatuur. En aan de continue modernisering van onze organisatie. Je werkt zelfstandig in teamverband en krijgt veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng. In storingssituaties hou je overzicht en ben je in staat goed te luisteren naar en door te vragen aan de collega’s van productie en/of andere afdelingen wat er precies aan de hand is. Daarnaast kan je je energie vol op kwijt aan het algemene onderhoud en de technische wijzigingen en projecten. Je zorgt ervoor dat je collega’s jouw werk, indien nodig, kunnen overnemen en/of voortzetten, doordat je ze goed informeert in jullie werkoverleggen en via het registratiesysteem Ultimo. En het zou fantastisch zijn als je daarnaast ook voorstellen zou doen ter verbetering. In deze functie rapporteer je aan Hoofd TD Ronald en werk je in dagdienst..

 

Jij hebt:

  • Een opgeruimd karakter en gevoel voor humor;
  • Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronisch;
  • Kennis van de NEN 3140 regelgeving;
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek, meet- en regeltechniek, PLC besturingstechniek en van de wettelijke eisen en regelgeving binnen het onderhouds-management (Kennis van hydrauliek/ pneumatiek en PLC technieken)
  • Werkervaring in de elektrotechniek is een absolute pré, anders ben je bereid om hierin bijgeschoold te worden
  • Goede beheersing van de NL taal in woord en geschrift, Engels en Duits is een pré

En we denken dat je zelfstandig moet kunnen werken, doorzettingsvermogen hebt, over uitstekende analyse vaardigheden beschikt en goed kunt luisteren en communiceren.

 

Je krijgt:

Een gezellige, informele en collegiale werkomgeving met veel afwisseling in werkzaamheden, ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, een marktconform salaris o.b.v. je ervaring, 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Enthousiast?

En wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV naar pz@qolortech.nl.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ronald Barto (Hoofd TD) op nummer 06-57373183. En binnen 2 weken nemen we persoonlijk contact met je op.

 

QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een hartelijk, gezond en groeiend familiebedrijf, waar we met circa 50 collega’s intensief samenwerken aan het maken van kleur- en additief masterbatches. Masterbatches worden gebruikt om de eigenschappen van kunststof te veranderen bijvoorbeeld door ze een kleur te geven. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van medewerkers, proces-automatisering en in nieuwe producten en -processen. Bij QolorTech vinden we het belangrijk dat we allemaal kwaliteitsbewust en resultaatgericht zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen en vooral met plezier samenwerken.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.