Job 2023-Log
Job 2023-Log

Wegens een toename van de werkzaamheden en het uitvallen van een collega zijn wij op zoek naar een vriendelijke nieuwe collega die graag zelfstandig in teamverband werkt voor de functie:

 

Allround Logistiek Medewerker (M/V 32- 40u/wk)

 

Als Logistiek medewerker bij QolorTech ben je betrokken bij het gehele logistieke proces binnen de organisatie, dat bestaat uit de ontvangst, levering, opslag, verpakken en verzenden van grondstoffen en eindproducten. Samen met Richard, Willem en Tufan werk je op drie verschillende plekken; te weten het grondstoffenmagazijn, gereed productmagazijn en de geautomatiseerde verpakkingshal. Ook werk je nauw samen met de collega’s uit de productie. Naast het veilig en correct bedienen van de heftruck, reachtruck en geautomatiseerde verpakkingsmachine, ben je ook verantwoordelijk voor het invoeren van je logistieke handelingen in ons voorraad systeem. Tot slot vragen we je om afwijkingen te signaleren en zorg te dragen voor een opgeruimde schone werkomgeving. De werktijden liggen tussen 6.00 uur en 18:00 uur en zijn meestal tussen 7.30 uur tot 15.30 uur, afhankelijk van de plek waar je werkzaam bent. Je leidinggevende is Logistiek Manager Henk Buist.

 

Wij zoeken iemand met:

  • Een geldig heftruck- en REACH certificaat of bereidheid deze te behalen
  • Enige relevante werkervaring opgedaan in een productie omgeving
  • Een flexibele werkhouding, accuraat en in staat om zelfstandig te werken
  • Goede communicatieve vaardigheden en een bewustheid over het belang van veilig werken
  • Tot slot heb je een opgeruimd vrolijk karakter, hou je van aanpakken en ben je klant- en service gericht.

 

Je krijgt:

Een gezellige, informele en collegiale werkomgeving met veel afwisseling in werkzaamheden, ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, een marktconform, 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen

 

Geïnteresseerd?

En wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV naar pz@qolortech.nl.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Henk Buist (Logistiek Manager) op nummer 06-82860026. En binnen 2 weken nemen we persoonlijk contact met je op.

 

 QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een familiaire innovatieve organisatie, waar we met circa 60 collega’s intensief samenwerken aan het vervaardigen van vernieuwende masterbatch producten die de eigenschappen van kunststof veranderen. Wij zijn een gezond, groeiend internationaal (productie) bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, de proces-automatisering en nieuwe producten & processen. Binnen Chemische Fabrik Budenheim (onderdeel van de Oetker Group) is QolorTech het Center of Excellence Masterbatches.

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.