Job 2022-InSales
Job 2022-InSales

Inside Sales Representative / Commercieel Verkoopmedewerker Binnendienst (m/v, min. 32 uur/week)

 

Ben je opzoek naar een familiaire werkomgeving, waar je de ruimte krijgt om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig, in teamverband werkt aan het behalen van de verkoopdoelstellingen van de organisatie? Lees dan verder.

 

De functie:

Binnen onze QolorTech organisatie werken we intensief met elkaar samen om onze klanten tevreden te stellen. Als Inside sales representative speel je daar een cruciale rol in, want jij bent dé verbindende factor, die contact heeft met alle betrokken partijen, hen voorziet van actuele informatie en zaken afstemt en regelt. In deze rol ben je samen met Wilma en Ronja verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het begeleiden van het gehele proces van aanvraag tot aflevering gereed product conform afspraken en deadlines van op maat gemaakte kunststof halffabricaten in de B2B markt. Hiervoor heb je dagelijks contact met naaste collega’s van het salesteam en van de afdelingen bedrijfsbureau, productie en R&D en de klant zelf natuurlijk.

 

In deze functie is geen werkdag hetzelfde: soms wordt een grondstof niet op tijd geleverd of heeft de klant zijn producten eerder nodig dan gepland. Dat vraagt nogal wat communicatie tussen QolorTech en onze klanten om de service te kunnen leveren die wij nastreven. En ondanks alle verschillende belangen, blijf jij klant- en service gericht en vooral goed in contact met iedereen. Zo zoek je intern naar mogelijkheden om deadlines te halen, verbindt je afdelingen met elkaar en zorg je dat de klant goed geïnformeerd blijft over de voortgang. Uiteraard zijn er ook terugkerende werkzaamheden zoals de administratieve verwerking van het gehele commerciële proces, het bijwonen van overleggen, offertes opstellen en de project opvolging.

 

Om succesvol in de rol van Inside Sales Representative te zijn, denken we dat je de volgende kwaliteiten zou moeten hebben:

  • Een HBO werk en denk niveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in de b2b markt in een internationale werkomgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Bereidheid te leren hoe ons productieproces en technologische toepassingen zich verhouden tot de klantwensen en vice versa.

 

Binnen QolorTech vinden we het belangrijk dat we allemaal kwaliteitsbewust zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht werken en vooral met plezier samenwerken.

Specifiek in deze functie is het belangrijk dat je commercieel- en klant- en service gericht bent en beschikt over goede contactuele vaardigheden, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid.

 

Wat krijg je van ons?

Een informele en collegiale werkomgeving en lidmaatschap van een hecht salesteam (7personen) die regelmatig leuke activiteiten buiten werk organiseren. Veel ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheid, initiatief en eigen inbreng, afwisseling in werkzaamheden en de mogelijkheid om hybride (deels vanuit huis) te werken. Een salaris o.b.v. je ervaring dat tussen € 2.600 – € 3.750,- bruto/maand ligt o.b.v.een 40 urige werkweek, 25 vakantie dagen, een 13e maand, een premie vrij pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een familiaire innovatieve productieorganisatie (65 collega’s) in de procesindustrie. Wij zijn een gezond, groeiend internationaal bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, processen en nieuwe producten. Binnen de moederorganisatie Chemische Fabrik Budenheim KG (onderdeel van de Geschwister Oetker Group) is QolorTech B.V. hét Center of Excellence Masterbatches

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Reageer dan direct en stuur je CV naar pz@qolortech.nl t.a.v. Ellen Isaäcson (HR Manager). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met Ellen opnemen op nummer 06-131 705 72.

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.