Job 2021-TacPur
Job 2021-TacPur

Ben jij die zelfstandige ondernemende persoonlijkheid die aan de slag wil met alle facetten van het inkoop vak? Lees dan verder, want wij zoeken een

Tactische Inkoper (min. 32 u/wk)

 

De functie:

QolorTech groeit sterk! Om deze groei te faciliteren zoeken we een tactische inkoper die onze inkoopprocessen verder kan ondersteunen en structuren. Als tactische inkoper ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen, analyseren en rapporteren van marktontwikkelingen. Je selecteert potentiële leveranciers, onderhandelt prijzen en stelt inkoopcontracten op waarbij je zorgdraagt voor het naleven van het ons globale inkoopraamwerk. Ook evalueer en beoordeel je leveranciers op hun prestaties. Dit doe je voor grondstoffen, technische materialen, projecten en facilitaire zaken. Je werkt nauw samen met collega’s Henk, Robert en Ömer van de afdelingen logistiek, planning en productie. Daarnaast spar je regelmatig met R&D manager Tiina over nieuw aan te kopen – en vervangende grondstoffen en/of over duurzamere alternatieven. In deze rol kun je rekenen op veel ruimte en vrijheid om je werk zelf vorm te geven, terwijl je het eigenaarschap overneemt voor alle inkoop gerelateerde zaken. Je adviseert het management en rapporteert aan Christian Goldstein (General Manager Finance & Services). Je standplaats is Vaassen.

 

Jij brengt:

  • minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • een NEVI 2 diploma is een pre of de bereidheid die te behalen
  • tenminste 5 jaar relevante werkervaring met inkoop, ook van grondstoffen en halffabricaten
  • technische affiniteit bijvoorbeeld door een chemische (voor)opleiding en/of ervaring met de kunststof- en rubber verwerkende industrie is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Bij QolorTech vinden we het belangrijk dat we kwaliteitsbewust zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht zijn en vooral met plezier samenwerken. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, commercieel gericht bent, goed kan plannen en organiseren, helder communiceert en richting durft te geven aan processen en mensen.

 

Wat krijg je van ons?

Een informele en collegiale werkomgeving, persoonlijke invloed en eigen verantwoordelijkheid, veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, een markconform salaris o.b.v. je kennis en ervaring liggend tussen de €3.800 en 5.000 bruto per maand, 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een familiaire innovatieve organisatie, waar we met circa 50 collega’s intensief samenwerken aan het vervaardigen van vernieuwende masterbatch producten die de eigenschappen van kunststof veranderen. Wij zijn een gezond, groeiend internationaal (productie) bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, de proces-automatisering, nieuwe producten en processen. Binnen Chemische Fabrik Budenheim (onderdeel van de Oetker Group) is QolorTech het Center of Excellence Masterbatches.

 

Enthousiast?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar pz@qolortech.nl t.a.v. Ellen Isaäcson (HR Manager). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ellen op nummer +31 61 317 05 72. En binnen 2 weken hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie

Adding color. Adding sense.

Adding color. Adding sense.